Nacionalno takmičenje pametnih mozgova u aritmetici

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Maj.2021, 20:38

Nacionalno takmičenje pametnih mozgova u aritmetici

Treće nacionalno BrainoBrain takmičenje u mentalnoj aritmetici je simbolično planirano za 9. maj - Dan pobede – sa nadom da će deca na taj dan pobediti aritmetiku ali i sve nove izazove i teške uslove koji, zbog aktuelne epidemiološke situacije prate školovanje dece širom sveta u proteklih više od godinu dana.

 
Mentalni aritmetičari koju ovu veštinu uče po indijskoj BrainObrain metodi - između ostalih i deca koja su kao deo srpskog drim tima na internacionalnom takmičenju u mentalnoj aritmetici 2019. u Dubaiju osvojila 2 trofeja, 2 zlatne i 3 srebrne medalje- i njihovi novi drugari, se u nedelju 9. maja takmiče za nacionalne pehare.
 
Prateći zdravstvene preporuke, i takmičarski i svečani...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.