NORDEUS FONDACIJA POKRENULA GEJMLAB: Besplatna platforma za učenje o gejmingu

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Sep.2022, 10:46

NORDEUS FONDACIJA POKRENULA GEJMLAB: Besplatna platforma za učenje o gejmingu

Kako bi mladi saznali što više o jednoj od industrija budućnosti, Nordeus fondacija pokrenula je Gejmlab platformu sa ciljem da ona bude centralno mesto za sticanje veština i znanja potrebnih za učenje i prva iskustva u razvoju video igara.

 
Početna verzija platforme obuhvata kurseve o šest ključnih disciplina u gejming industriji uz mnoštvo drugih korisnih informacija i izvora. Svoje znanje i iskustvo sa polaznicima kursa, za početak dele stručnjaci Nordeusa i Srpske asocijacije industrije video igara (SGA), a u planu je pridruživanje i drugih kompanija. Ovom prilikom, nešto više detalja o novoj platformi otkrio je Miloš Paunović, programski menadžer Nordeus fondacije:
 
Ovo je početna...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.