NA ZVEZDARI SREBRNO SEĆANjE: Počela manifestacija „Dani seniora 2021”

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Sep.2021, 17:20

NA ZVEZDARI SREBRNO SEĆANjE: Počela manifestacija „Dani seniora 2021”

Pod motom „Srebrno sećanje i kreativnost“, na Zvezdari su počeli 10. „Dani seniora“ koji će u periodu od 27.septembra do 1.oktobra obuhvatiti niz događaja i aktivnosti sa ciljem da se afirmiše pozitivnu slika o starenju, starosti i starijim ljudima, da se neguje kultura starenja, međugeneracijskog pripovedanja i razmene, kao i aktivno starenje kao socijalnu i kulturnu vrednost svih generacija u zajednici.

 
Manifestaciju, u organizaciji Gradske opština Zvezdara i Volonterskog servisa Zvezdare, a povodom 1. oktobra - Međunarodnog dana starijih, je otvorila zamenik predsednika GO Zvezdara Dragana Đurić, a događaju su, u ime GO Zvezdara, prisustvovali članovi opštinskog Veća Miloslav Lazić i Stanko...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.