LETNjE FILMSKE NOĆI: Najnovija ostvarenja francuskog filma

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Jun.2022, 14:01

LETNjE FILMSKE NOĆI: Najnovija ostvarenja francuskog filma

Od 15. do 19. juna 2022. godine biće održano 4. izdanje Festivala francuskog filma. Festival za cilj ima promovisanje najaktuelnijih ostvarenja francuske kinematografije i predstavlja prozor ka francuskoj kulturi i umetničkim pogledima od kojih je sačinjena.

 
U bogatom festivalskom programu naći će se i filmovi iz kanske selekcije 2022. godine, koji će zajedno sa ostalim ostvarenjima biti prikazani na tri prestižne lokacije: u bioskopima na otvorenom na Kosančićevom vencu i kod Silosa Beograd, u mts Dvorani i na onlajn platformi MojOFF.
 
Kum ovogodišnjeg izdanja festivala je čuveni glumac Miki Manojlović, koji je i srpsku i francusku kinematografiju zadužio brojnim fantastičnim ulogama....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.