Kako otkriti nešto u svetu u kome je skoro sve otkriveno?

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Nov.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako otkriti nešto u svetu u kome je skoro sve otkriveno?

Kako otkriti nešto novo u svetu kada je skoro sve otkriveno? Kako težiti ka novim dostignućima kada čovek ima dovoljno svojih životnih briga?

 
Protok brzih informacija donosi tržištu nove proizvode, zadovoljavaju se ljudske potrebe.Kako bi jedan pojedinac mogao osmisliti nešto novo i kvalitetno iz jedne „male“ zemlje kao što je, na primer, Crna Gora (ili bilo koja druga zemlja iz našeg regiona)? Zašto bi iko verovao u ideju čoveka koji dolazi sa malih prostora? Da li su ti pojedinci spremni da se bore sa izazovima i idejama sveta? Ukoliko su pojedinci sposobni da budu preduzetnici i da menjaju svet, oni će se lako nositi sa svim što ih dočeka na njihovom putu.
 
Donosimo vam nekoliko...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.