Kako da održimo motivaciju ako radimo od kuće?

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Apr.2020, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da održimo motivaciju ako radimo od kuće?

Oni koji rade od kuće znaju koliko je teško održati motivaciju, produktivnost i koncentraciju u uslovima u kojima je toliko toga što može odvratiti pažnju.

 
Neverovatno je lako koncentraciju preusmeriti na stvari koje nemaju veze s poslom. Činjenica da niste okruženi kolegama, koji su istovremeno konkurencija i motivacija, može negativno uticati na radne navike. Zbog toga stalno morate pronalaziti nove načine da ostanete motivisani.
 
Donosimo nekoliko saveta kako da u tome uspete:
 
Održavajte radne rutine
 
Pripremite se na rad kao da idete na posao. Držite se tačnog vremena, a mesto na kojem radite trebalo bi barem da liči na radne uslove u kancelariji....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.