KONKURS: Akademija omladinske politike 2021

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Sep.2021, 14:55

KONKURS: Akademija omladinske politike 2021

KOMS otvara konkurs za odabir pete generacije Akademije omladinske politike! Zanima te omladinska politika? Smatraš da je aktivno učešće mladih važno? Želiš da naučiš na koje načine možeš da poboljšaš svoju sredinu? Onda je Akademija omladinske politike pravo mesto za tebe.

 
Akademija omladinske politike predstavlja jednosemestralni obrazovni program KOMS-a, gde 20 učesnika i učesnica ima priliku da stekne znanje i iskustvo o omladinskoj politici, ovlada veštinama potrebnim za zagovaranje i kreiranje promena u društvu i bude osnaženo za primenu stečenih znanja u svojim lokalnim sredinama, ali i šire.
 
Šta ćeš dobiti kroz program Akademije omladinske politike?
Steći ćeš...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.