Jubilej srpsko-indonežanskog prijateljstva

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Nov.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jubilej srpsko-indonežanskog prijateljstva

Povodom 65. godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Srbije i Indonezije, Ambasada Republike Indonezije i Društvo srpsko-indonežanskog prijateljstva NUSANTARA, u saradnji sa Galerijom ’73 na Banovom brdu, organizovale su svečano otvaranje izložbe fotografija „Jubilej srpsko-indonežanskog prijateljstva“,  u Galeriji ’73.

 
Izložbu je otvorio ambasador Republike Indonezije, Mohamed Čandra Vidja Judja, a u kulturno-umetničkom programu nastupili su članovi plesne grupe „Citra Indonezija“ iz Ambasade Republike Indonezije, koji su izveli tradicionalni indonežanski ples, dok su vredne indonežanske ruke pripremile tradicionalne specijalitete.
 
Društvo srpsko-indonežanskog...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Festival korejskog filma u Somboru

Izvor: 025info.rs, 22.Nov.2019, 13:01

Povodom tridesetogodišnjice korejsko-srpskih diplomatskih odnosa, Ambasada Republike Koreje organizuje festival korejskog filma  pod sloganom Upoznajte Koreju kroz filmove. Festival organizuju u saradnji sa partnerima iz četiri grada u Srbiji, a to su Beograd, Sombor, Niš i Leskovac. U Narodnom...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.