Grupa  „2Čelos“ zapaliće Beograd u martu sledeće godine

Izvor: DobreVesti.rs, 09.Sep.2016, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa „2Čelos“ "zapaliće" Beograd u martu sledeće godine

BEOGRAD - Grupa „2Čelos“ (2Cellos) , koja je postala pravi svetski hit, nastupiće i u Beogradu, u „Kombank Areni“, 25. marta 2017. godine, najavljeno je na konferenciji za štampu održanoj u čuvenom beogradskom restoranu „Tri šešira“ u Skadarliji.

 
Dva vrhunska čelista Stjepan i Luka, čiji je jedan od najvećih fanova i Elton Džon, obećavaju pravi spektakl, koncert za nezaborav na kome će, kako je otkrio njihov producent, svirati filmsku muziku i time će premijerno biti predstavljen njihov četvrti studijski album sa najboljom filmskom muzikom koga snimaju sa Londonskim simfonijskim orkestrom i upravo je u završnoj fazi.
...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

2 Cellos iz Skadarlije pozivaju na koncert

Izvor: Lepota i zdravlje, 09.Sep.2016

Slavni violončelisti 2CELLOS , Stjepan Hauzer i Luka Šulić, posetili su Beograd da bi najavili svoj veliki koncert u Kombank Areni 25.marta 2017. Družili su se u opuštenoj atmosferi sa medijima, slučajnim prolaznicima, u Skadarliji u restoranu „Tri šešira“ uz obavezan roštilj i starogradsku...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.