Gorivo po meri vašeg automobila

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Maj.2021, 15:31

Gorivo po meri vašeg automobila

Ako je vaš automobil za vas mnogo više od prevoznog sredstva, izabraćete najbolje gorivo, koje će zaštititi motor, ali i poboljšati njegovu efikasnost i performanse i pružiti vam potpuno novo iskustvo vožnje. Upravo takvo gorivo je EKO Racing RON kojim je EKO Serbia obogatila ponudu na svojim benzinskim stanicama.

 
EKO Racing 100 RON je gorivo nove generacije visoke tehnologije. Ono uključuje inovativne komponente koje je razvio TOTAL ACS i predstavlja moderno i sigurno rešenje za vozila koja koriste benzin. Nova unapređena formula od 100 oktana, poboljšava performanse i pruža osećaj užitka u vožnji. Kako se to postiže? Trenje je znatno smanjeno, čime se postiže i do 4% veća efikasnost motora, u...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.