Film Vetar ekskluzivno u Dvorani kulturnog centra

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Sep.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film "Vetar" ekskluzivno u Dvorani kulturnog centra

BEOGRAD -  Filmska jesen u Beogradu počinje „Vetrom“ a Dvorana Kulturnog centra biće jedini bioskop u kom će se u Beogradu prikazivati ova romantična priča.


„Vetar", dugometražni igrani film rediteljke Tamare Drakulić, svetsku premijeru imao je na filmskom festivalu u Torinu, nakon čega su usledela prikazivanja na priznatim festivalima poput Geteborga i BAFICI-ja, koji se izdvaja kao najznačajniji festival u Latinskoj Americi.

Na festivalu Terra Di Cinema (Sicilija), Igor Đorđević je uz petoricu kolega iz celog sveta, bio nominovan za najboljeg direktora fotografije. Film je nagrađen nagradom žirija za najbolji srpski film na ovogodišnjem beogradskom FEST-u.

Film će od...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.