Izvor: DobreVesti.rs, 02.Avg.2022, 23:06

FESTIVAL „NOVI TVRĐAVA TEATAR“: Od 1. do 7. septembra u vili Stanković

Festival „Novi Tvrđava Teatar“ najavljuje repertoar ovogodišnjeg festivalskog izdanja pod sloganom: Čuda se događaju, ali treba ih prepoznati.

 
Pošto nam je iskustvo dva prethodna Festivala pokazalo da je početak septembra, datum iznuđen koronom, bolji termin za Festival, odlučili smo da ostanemo pri tome.
 
Na otvorenoj sceni ispred Vile Stanković, od 1. do 7. septembra, u Čortanovcima, smenjivaće se, iz večeri u veče, ansambli pozorišta iz regiona, kao i iz Novog Sada i Beograda.
 
Izdvajamo gostovanje Makedonskog Narodnog pozorišta sa novom postavkom Ibzenovog komada „Neprijatelj naroda“, u režiji Nine Nikolić, sa Nikolom Ristanovskim u naslovnoj ulozi, zatim iz...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.