Ekvador - latinoamerički tigar u usponu

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Okt.2014, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekvador - latinoamerički "tigar" u usponu

BEOGRAD - Ambasador Republike Ekvador u Srbiji Haime Barberis Martinez održaće u Beogradu, u ponedeljak, 6. oktobra, predavanje pod naslovom „Sedam godina Građanske revolucije“.

 
Ambasador Martinez, čije je sedište u Budimpešti, održaće predavanje na Megatrend univerzitetu, na Bulevaru umetnosti br. 29, sa početkom u 17 časova.
 
 
Građanska revolucija je obiman politički projekat Rafaela Visentea Korea Delgada (52), predsednika Ekvadora od 2007, a radi eliminisanja korupcije, jačanja ustavnosti, stvaranja zdravih i održivih formi privrednog rasta i, konačno, unapređenja zdravstva i obrazovanja u zemlji koja se prostire na više od 283.000 kvadratnih kilometara i ima preko 15,2...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.