Deset hiljada publikacija za buduće filologe

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Sep.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset hiljada publikacija za buduće filologe

Udruženje za kulturu, umetnost i međunarodnu saradnju „Adligat“ (Biblioteka Lazić, Muzej knjige i putovanja i Muzej srpske književnosti) poklanjaju deset hiljada publikacija studentima i stručnjacima jezika i književnosti u saradnji sa SANU, Udruženjem književnika Srbije i opštinom Voždovac.

 
Svaki brucoš koji bude želeo ove godine moći će na poklon da dobije paket od najmanje šezdeset stručnih publikacija, većim delom izuzetno kvalitetne lingvističke periodike.
 
Publikacije mogu preuzeti svi zainteresovani tokom radnog vremena na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu kod profesora Mihaila Šćepanovića i u Udruženju književnika Srbije kod generalnog sekretara Branislava...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

10.000 publikacija na poklon budućim filolozima

Izvor: Blic, 12.Sep.2017

Udruženje "Adligat" poklonilo je 10.000 publikacija studentima i stručnjacima jezika i književnosti u saradnji sa SANU, Udruženjem književnika Srbije i opštinom Voždovac...Svaki brucoš koji bude želeo ove godine moći će na poklon da dobije paket od najmanje 60 stručnih publikacija, većim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.