Bašta Bazar u Dorćol Placu 20. i 21. aprila

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Apr.2019, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bašta Bazar u Dorćol Placu 20. i 21. aprila

Bašta Bazar će i ovog proleća napraviti privremenu zelenu oazu na dorćolskom betonu i svim sugrađanima koji žele da oplemene svoj prostor biljkama za dvorište, terasu ili enterijer po nešto, tako da će na jednom mestu biti sve, od kaktusa, sukulenata preko sezonskog cveća do sadnica citrusa.

 
Proleće je pravo vreme da se probudimo zajedno sa prirodom i skinemo sive boje sa ulica grada a to je najbolje uraditi ozelenjavanjem, negovanjem starih i sadnjom novih biljaka kao i usvajanjem zdravijih navika.
 
U oba dana posetioci na Bašta Bazaru mogu da obiđu Organski market koji će u okviru Bazara izložiti odabrane organske proizvode. Ako tražite nešto jedinstveno za sebe ili kao poklon na Bašta...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.