AMBASADOR EGIPTA U BEOGRADU: Jačati saradnju sa pripadnicima filmske umetnosti u Srbiji

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Nov.2021, 20:36

AMBASADOR EGIPTA U BEOGRADU: Jačati saradnju sa pripadnicima filmske umetnosti u Srbiji

Ambasador Egipta u Beogradu, Amr Alguvejli je, na sastanku povodom otvaranja Međunarodnog filmskog festivala u Kairu, razgovarao o jačanju bilateralne saradnje sa rediteljima, kritičarima i direktorima srpskih filmskih centara.

 
Ambasador Amr Alguvejli priredio je radni ručak kojem su prisustvovali reditelji, filmski kritičari, direktori Filmskog centra Srbije i Jugoslovenske kinoteke, povodom otvaranja 43. Međunarodnog filmskog festivala u Kairu 26. novembra 2021, koji će trajati do 5. decembra 2021. godine.
 
Ambasador je istakao da su na sastanku najavljeni finaliziranje Memoranduma o razumevanju između Nacionalnog filmskog centra u Kairu i Filmskog centra Srbije, organizacija Nedelje egipatskog...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

UVEK NOV: Ring Ring festival

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Nov.2021

Jubilarni, 25. Festival Ring Ring biće održan u Beogradu, na tri lokacije, od 23. novembra do 3. decembra 2021. godine.. .  . Nakon što je tri puta odlagano, zbog pandemije i pratećih restrikcija, 25. izdanje Međunarodnog festivala nove muzike Ring Ring biće održano u Beogradu od 23. novembra...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.