Izvor: N1 televizija, 23.Sep.2021, 16:24

Srpska premijera filma „Srećna Nova, Jivu” na otvaranju Sedam veličanstvenih

Dokumentarni film “Srećna nova, Jivu” reditelja Mladena Kovačevića imaće srpsku premijeru na otvaranju 17. Festivala evropskog dugometražnog dokumentarnog filma – Sedam veličanstvenih, 2. oktobra u Velikoj sali Kombank dvorane u Beogradu. Ovo je intiman film o svakodnevici kineskih radnika, između komunističke tradicije i novoustanovljenog kineskog sna o uspehu, koji nas vodi u Jivu, grad sa 600 fabrika božićnih i novogodišnjih ukrasa, u kojima se Božić i Nova godina proizvode za ceo svet.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zadivljujuće, angažovane i opominjuće slike sveta

Izvor: Danas, 23.Sep.2021

Posle prošlogodišnjeg festivala evropskog dugometražnog dokumentarnog filma koje je održano u nemogućim okolnostima i uprkos pandemiji, ovogodišnje, 17. izdanje Sedam veličanstvenih organizuje se u vrlo komplikovanim uslovima, ali sa zadivljujućim ostvarenjima koja reprezentuju svetski dokumentarizam,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.