Izvor: Scandal.rs, 21.Jan.2019, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA NE MOŽE DA ĆUTI NA PRIČE DA JE BISEKSUALAC: Oglasio se, a potom priznao da je imao SEKS sa Šavijom!

Sloba Radanović prokomentarisao je izjavu njegove bivše supruge Kije Kockar – da je Srpsku Novu godinu proveo u krevetu sa Natašom Šavijom, te da seksom sa lakim ženama prikriva da je biseksualac. Radanović je prvo prokomentarisao tvrdnje na priču o seksualnom odnosu sa Natašom. “Stvarno?! To su budalaštine! To sam juče čitao i smejao se, The post SLOBA NE MOŽE DA ĆUTI NA PRIČE DA JE BISEKSUALAC: Oglasio se, a potom priznao da je imao SEKS sa Šavijom! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Šta bi radila da se uda za Mikija, sadila krompir?!” Sin Suzane Perović žestoko o “druženju” njegove majke sa Đuričićem!

Izvor: Scandal.rs, 21.Jan.2019

Suzana Perović i Miki Đuričić u Zadruzi su postali emotivni partneri, a sve ovo sa druge strane ekrana prate Suzanina deca – ćerka Dajana i sin Nikola, kao i još uvek zakoniti muž Vlada Perović sa kojim Suzana godinama unazad nije u emotivnom odnosu. Suzanin sin Nikola nakon svega oglasio i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.