Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi film Luka Besona stiže u julu sledeće godine

Studio "EuropaCorp" objavio je nove fotografije iz filma "Valerian i Grad hiljadu planeta" Luka Besona, koji u srpske bioskope stiže u julu sledeće godine, saopštio je distributer "Blitz Film".

.@lucbesson talks about @ValerianMovie's #VFX in this very interesting article on @THR! https://t.co/O2cEnS6b5r

Prema sinopsisu, Valerian (Dane DeHan) i Lorelin (Kara Deleving) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru.

Valerian ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Lorelin, međutim ona će ga odbiti zbog njegove "bogate" prošlosti sa ženama.

Pod direktivom Zapovednika (Klajv Oven), Valerian i Lorelin su poslati na misiju u meugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od 1.000 planeta.

Alfa ima 17 miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih, međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve i nevidljive sile će dovesti ceo grad u veliku opasnost.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi film Lika Besona stiže u julu 2017. (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2016

Studio "EuropaCorp" objavio je nove fotografije iz filma „Valerijan i Grad hiljadu planeta“ Lika Besona, koji u bioskope stiže u julu sledeće godine...Prema sinopsisu, Valerijan, koga igra glumac Dejn Dehan i Lorelin, uloga koja je pripala manekenki Kari Delevinj, specijalni su vladini agenti zaduženi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.