Izvor: Blic, 10.Jun.2020, 09:43

NAJMISTERIOZNIJI ATENTAT Ko je ubio premijera Ulofa Palmea? Optuživana i srpska tajna služba, a danas nakon 34 godina bismo mogli da saznamo ISTINU

Švedsko državno tužilaštvo najavilo je da će u sredu 10. juna otkriti nova otkrića u vezi sa ubistvom Ulofa Palmea, nekadašnjeg premijera. U pitanju je misteriozni zločin koji već 34 godine čeka epilog.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ON JE UBIO ULOFA PALMEA Atentator na švedskog premijera policiji bio ispred nosa: Nakon 34 godine slučaj KONAČNO REŠEN

Izvor: Blic, 10.Jun.2020

Istraga ubistva nekadašnjeg švedskog premijera Ulofa Palmea je nakon 34 godine konačno završena. Državno tužilaštvo je saopštilo da je Stig Engstrom, poznat kao "čovek iz Skandije" najverovatniji počinilac. Međutim, pošto je Engstrom mrtav, slučaj se zatvara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.