Ivanović bio na samrti - Gledate ga zahvaljujući VMA i Hitnoj pomoći

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jan.2013, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović bio na samrti - Gledate ga zahvaljujući VMA i Hitnoj pomoći

Mnoge je iznenadila vest da je Ivan Ivanović završio na Vojno medicinskoj akademiji zbog srčanih problema. Neki su čak pretpostavljali da je u pitanju lažna informacija jer ovaj voditelj do sad nije imao sličnih problema. Međutim, on sam je priznao sve i to usred svoje emisije!

Kada je došao red da sa šalama pređe na estradu, prvo je spomenuo sebe:- Ovu emisiju omogućili su vam Hitna pomoć i VMA. Ajmo jedan aplauz za njih. Istina je da sam završio u bolnici i bio sam najbliži >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Bogu. Tamo sam dočekao Srpsku Novu godinu ali bitno je da sam je dočekao. Na intenzivnoj nezi vam je kao u kockarnici u Las Vegasu - oko tebe sede matorci, između vas prolaze zgodne devojke a sa strane se čuje ding, ding. Sudeći po načinu na koji je vodio emisiju može se reći da se voditelj sada dobro oseća, a mi se nadamo da će tako i ostati. S media
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine,   Nova godina

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.