Izvor: Njuz.net, 14.Sep.2020, 15:13

Vesić najavio da će bugarski turisti trošiti 300 bitkoina dnevno na online dočeku

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 14. septembar 2020, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je danas da će turisti iz Bugarske, koji će putem interneta pratiti doček Nove godine u Beogradu, dnevno trošiti 300 bitkoina. Vesić je tom prilikom dodao da će onlajn dočeku Nove godine prisustvovati najmanje 90,000 bugarskih turista.
-Beograd neće odustati od zarade od bugarskih turista jer je to beogradski brend. >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Interesovanje je veliko i nedeljama radimo na tome da naši serveri izdrže toliki broj turista. Moram samo da napomenem da prethodna vlast u Beogradu nije uložila ni jedan jedini dinar u virtuelne novogodišnje dočeke jer ih je za to bilo baš briga – izjavio je zamenik gradonačelnika.
-Mi očekujemo da će svako od bugarskih turista tokom onlajn dočeka trošiti prosečno 300 bitkoina dnevno u našem glavnom gradu, kao i da će se oni ovde virtuelno zadržati najmanje dana. Na osnovu svega toga mogu sa ponosom da istaknem da će Beograd zabeležeti najveću virtuelnu zaradu u svojoj istoriji – napomenuo je Vesić.
Drugi čovek Beograda je istakao da je njegova velika želja da virtuelni prihodi postanu brend Beograda i nešto po čemu će ova vlast biti upamćena.
Soko Sokolović
The post Vesić najavio da će bugarski turisti trošiti 300 bitkoina dnevno na online dočeku appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.