Slavili kao jedna porodica

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2013, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavili kao jedna porodica

Za one koji su navikli da dolaze u Grencaleje kao u svoju drugu kuću, doček Nove godine u organizaciji Srpskog kulturno-sportskog udruženja u Berlinu je bio jedini logičan izbor.

 

U opuštenoj i veseloj atmosferi, oko 180 naših zemljaka se družilo, igralo i zabavljalo čitave noći, pružajući sliku velike i složne porodice. Naravno, nije nedostajalo ni dobre domaće hrane i pića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kojih je bilo u izobilju.

 

Dobrom raspoloženju je u velikoj meri doprinela i estradna gošća iz Srbije Nela Bijanić, koja je ne samo pevala, nego se usput i slikala sa mnogim Berlincima i strpljivo im davala autograme. Poznatu pevačicu je pratio bend Gorana Nelkovskog, u kojem nastupaju njegova supruga Zorica i sin Saša, a novogodišnja noć je bila dovoljno duga da svako od pevača dođe na red.

 

U ponoć su krenuli poljupci i čestitke, a sve one su u sebi sadržale istu poruku - da nova 2013. godina bude mnogo bolja nego prošla.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.