Rostovo: Vlasnik iz Katara zabranio točenje alkohola

Izvor: Capital.ba, 13.Jan.2020, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rostovo: Vlasnik iz Katara zabranio točenje alkohola

BUGOJNO – Ski centar Rostovo, srednjobosanski turistički centar smješten između Novog Travnika i Bugojna, odnedavno je preuzeo novi vlasnik iz Katara. “Došli su nam neki novi vlasnici, ne točimo alkohol pa su nam brojni gosti otkazali svoje rezervacije. Nije bilo ni organiziranog dočeka Nove godine“, rečeno je iz “Ski centra Rostovo. Inače, novi vlasnik je sa preuzimanjem Ski centra završio još u novembru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Ski staze su otvorene za posjetioce i snijega ima dovoljno iako je sam prostor trenutno u procesu preuzimanja tako da nije potpuno ni pripremljen za ovu sezonu. Ipak, snijeg nije privukao očekivani broj gostiju. U sklopu ovog sportsko rekreacionog centra, koji je otvoren 1984. za potrebe Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, nalaze se hotel Rostovo i etno selo Babići.   Hajat Чланак Rostovo: Vlasnik iz Katara zabranio točenje alkohola се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

GAZDA IZ KATARA RASTERAO GOSTE U SKI-CENTRU: Rešio da uvede islamska pravila, evo šta je bilo ključno!

Izvor: Kurir, 13.Jan.2020

Ski-centar Rostovo, srednjobosanski turistički centar između Novog Travnika i Bugojna, odnedavno je preuzeo novi vlasnik iz Katara.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.