Nova stranka: Grad bi trebalo da organizuje doček Nove godine

Izvor: NTV.rs, 16.Dec.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka: Grad bi trebalo da organizuje doček Nove godine

Gradski odbor Nove stranke u Nišu oštro je kritikovao gradsko rukovodstvo zbog odluke da se ove godine ne organizuje novogodišnji doček na Trgu kralja Milana.
Kako kažu u toj stranci, bez obzira na lošu finansijsku situaciju, Grad bi trebalo da za svoje stanovnike organizuje doček Nove godine na centralnom gradskom trgu, jer je to, između ostalog, i višegodišnja praksa. Iz nove stranke poručuju i da su gradonačelniku Niša poslali svoju ponudu za organizovanje dočeka 2015. godine na Trgu kralja Milana, kao i da očekuju da će se ova tradicija nastaviti.

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova stranka se nudi da organizuje doček na Trgu kralja Milana

Izvor: juGmedia, 16.Dec.2014

NIŠ – Nova stranka uputila otvoreno pismo gradonačelniku Niša sa ponudom da Nova stranka preuzme svu odgovornost za organizaciju dočeka Nove godine, budući da je gradska vlast odbila da to uradi ove godine...Krajem prošle nedelje, gradonačelnik Perišić informisao nas je da usled lošeg stanja...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.