Najjači grad u Srbiji DEFINITIVNO: Nema organizovane proslave Nove godine, novac uplaćen za bolnicu

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najjači grad u Srbiji DEFINITIVNO: Nema organizovane proslave Nove godine, novac uplaćen za bolnicu

Građani Požege ostali su bez organizovanog dočeka Nove godine jer je gradska vlast rešila da novac donira za popravku skenera u užičkoj bolnici.

- Odlučili smo se da lokalna samouprava ne organizuje doček Nove godine na Gradskom trgu već da se sredstva koja bi se potrošila na doček, a to je 300.000 dinara, preusmere na popravku skenera u opštoj bolnici Užice. Ne želimo da zbog kvara trpe korisnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zdravstvenih usluga iz celog Zlatiborskog okruga, a naročito ne osiguranici iz Požege - saopštio je predsednik opštine Milan Božić za Blic.

Printskrin: Youtube/Televizija 5 Uzice

Iz Zdravstvenog centra Užice potvdili su da je za popravku skenera Požega uplatila 300.000 dinara, dok je oko tri miliona obezbedilo resorno ministarstvo.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

BRAVO POŽEŽANI: Umesto za doček Nove godine, 300.000 dinara dali za popravku skenera u Užicu!

Izvor: Kurir, 11.Dec.2016

...Uz oko tri miliona dinara koliko je za popravku skenera izdvojilo Ministarstvo zdravlja Srbije, dobro je došla i pomoć Požežana, pa je skener koji je bio u kvaru tri nedelje, pre dva dana ponovo proradio.."Odlučili smo da sredstva koja bi bila potrošena za doček Nove godine na Gradskom trgu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.