Izvor: JUGpress.com, 16.Dec.2019, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlade Nišlije Novu godinu će pozdraviti na trgovima širom Evrope

NIŠ

Nišlije će, posebno one mlađe, Novu godinu dočekati trgovima ili u hotelima evropskih metropola, zavisno od aranžmana koji su iplatili. Nekima od njih je u cenu uračunat i obilzak grada u kome dočekuju 2020.godinu, dok će neki morati samo da se snađu oko slobodnog vremena, ali su skoro svi aranžmani za doček nove godine u evropskim metroploma su rasprodati.  Atina, Istanbul, Rim,  Beč, Berlin, Budimpešta,  Atina, Solun, gradovi su koje Nišlije najradije biraju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kada je reč o proslavi Nove godine, kažu u niškim turističkim agencijama. Ovim gradovima se pridružije i Sofija koja je često posećena od strane Nišlija, a tu je i Okrid koji je poslednjih godina sve atraktivnija destinacija za doček Nove godine. Do nove godine ostalo je nešto manje od dvadeset dana, a oni koji su se već odlučili gde će poželeti svojim najmilijima srećnu 2020. uplaćuju poslednje rate za najluđu noć, ali ima i onih koji će prvo da je dočekaju, a onda će sve to mesecima da otplaćiku.

                  “Aramžmani za doček nove godine već su rasprodati kada se radi o Sofiji, Ohridu i Atini, a putnici su uglavnom malađe osobe”, kažu u jednoj niškoj turističkoj agenciji.

                    Zanimljivo je da se  ove godine na spisku gradova gde će Nišlije dočekati Novu godinu nalazi i Rim. Razlog je, kaže Milan Petković, direktor Eurotursa, svionski let iz Niša. Cena ovog aranžmana je 449  eura i može se platiti u šest rata.

                   Kad se radi o dočeku nove godine u evropksim metropolama tu je i Budimpešta, a cena aranžmana je oko 120 do 130 eura. Zanimljivo je da veliko interesovanje vlada i za Berlin i tradicionalno za Beč.

                  “Zanimljivo je da starije Nišlije za doček Nove godine biraju bliže i mirnije destinacije, uglavnom banje u Srbiji”, dodaju u agencijama.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.