Koncerti na trgovima za doček Nove godine 2018

Izvor: Objava, 18.Dec.2017, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncerti na trgovima za doček Nove godine 2018

Do Nove godine je ostalo još manje od mesec dana. Ako ste još neodlučni ili se ozbiljno razmišljate da staru godinu ispratite na nekom od gradskih trgova, ovo su koncerti na najvećim trgovima za doček Nove godine 2018.

Koncert na trgu za doček Nove godine u Beogradu
Za provod u najluđoj noći u Beogradu biće zaduženo više izvođača. Gradski doček proći će uz opuštene hitove Željka Samardžića i „Ničim izazvan”, dok će masu na skakanje naterati „Riblja Čorba”, „Ortodoks Kelts” i „Van Gog”.

Najveća zvezda koncerta na trgu u Beogradu za doček Nove godine biće Aca Lukas, koji će potpuno raspaliti masu samo onako kako on to ume.

Za organizaciju dočeka zadužen je Centar beogradskih festivala, a poznate su nam i cene za koje su izvođači pristali da ovekoveče novogodišnji koncert na trgu u Beogradu.

Najveći deo novca izdvojen je za nastup najveće zvezde. Ipak je Aca Lukas jedan od izvođača koji sluša ceo Balkan, napunio je najveće koncertne hale u Beogradu više puta, pa čak i zaredom. Dobro je poznato da gde se on pojavi, zabava je zagarantovana, pa zato i ne treba da čudi da se toliko novca izdvaja za njegov nastup.

Drugi izvođač koji će dobiti najviše novca jeste stari dobri bend „Riblja Čorba’’. Bora i prateća ekipa inkasiraće za doček Nove godine 2018 oko 35.000€. Iskustvo i hitovi koje slušamo više decenija opravdavaju ovu cenu.

Ako niste dugo videli Željka Samardžića, nemojte da se iznenadite kada budete videli čoveka na bini koji izgleda kao lik Đorđa Vajferta sa novčanice od hiljadu dinara. Reč je o popularnom prevaču, koji je odlučio da potpuno promeni svoj imidž. Novi izgled, ali dobro poznate pesme i to po ceni od 25.000 evra.
Koncert na trgu za doček Nove godine u Zemunu
Pored glavne proslave dočeka Nove godine u Beogradu, koji će se održati na trgu ispred parlamenta, Beograđani će imati prilike da uživaju u proslavi na trgu u Zemunu. Pa će tako Zemun biti jedina opština u Beogradu koja organizuje proslavu dočeka.

Koncert će održati rođeni zemunac - popularni pevač Saša Kovačević, dok će prisutni moći da se zagreju uz kuvano vino i rakiju, a očekuju se i gosti iznenađenja, kao i vatromet u poslednjim trenucima stare godine.

Koncert na trgu za doček Nove godine u Novom Sadu
Novosađani će u novogodišnjoj noći imati prilike da slušaju hitove Darka Rundeka, bendova „Plavi orkestar” i „SARS”.

Ogranizator dočeka Nove godine 2018 u Novom Sadu - Fondacija Novi Sad 2021, ogranizovaće proslave na čak četiri lokacije, na kojima će nastupiti više od 50 izvođača.

Na glavnom novosadskom trgu nastupaće:


  • Plavi orkestar


  • Darko Rundek


  • S.A.R.S.



Dok će na Trgu republike biti održani koncerti bendova različitog žanra, čuće se zvuci tamburice, kao i lagani džez, a biće i mnoštvo animatora, akrobata i žonglera koji će upotpuniti novogodišnju čar.

Na dve binu u Studiju M održaće se nastupi najboljih domaćih i stranih izvođača elektronske muzike, tako da ljubitelji elektronske muzike neće biti zaboravljeni za doček Nove godine na gradskom trgu u Novom Sadu.

Mislilo se i o najmlađima, tako da će Ledena šuma u Dunavskom parku zabavljati najmlađe, uz specijalan dnevni program koji će animirati mališane, nastupima dečijih horova i ostalim sadržajem.

Koncert na trgu za doček Nove godine na Zlatiboru
Svi koji Novu godinu 2018 dočekaju na Zlatiboru, moćiće da uživaju u bogatom novogodišnjem programu, a predviđena su čak četiri koncerta za četiri dana na Kraljevom trgu.

Ako na Zlatibor stignete par dana ranije, 29. decembra možete otići na koncert „Riblje čorbe”. Narednog dana - 30. decembra, prisutne će zabavljati Toni Cetinski.

Za Novogodišnji koncert na Zlatiboru nastupaće domaća zvezda popularne muzike anđeoskog glasa - Jelena Tomašević. Naravno, Nova godina ne može da se dočeka bez trubača, a za fantastičan zvuk limenog orkestra zadužen je Marko Gligorijević.

Ako vam ne bude bilo dosta zabave za doček Nove godine na Zlatiboru, oduševiće vas da to nije sve! Za reprizu Nove godine, koncert na gradskom trgu na Zlatiboru održaće popularni „Lexington Band”.

Kakav je vaš stav kada su u pitanju koncerti za doček Nove godine na trgovima?