Još nekoliko dana do dočeka Srpske nove godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2020, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još nekoliko dana do dočeka Srpske nove godine

Ako još niste odlučili gde ćete dočekati Pravoslavnu novu godinu, možda naredna priča bude od pomoći. Na više lokacija se očekuje veliki broj izvođača.

U okviru jedinstvenog koncepta dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru, u Novom Sadu organizovana je proslava 7528. godine.

Bilo staro ili novo računanje vremena, provod u noći 13. na 14. januar je zagarantovan, čak na više od 50 lokacija širom grada. Raznovrstan sadržaj domaćih i stranih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << muzičara, zagrejaće atmosferu u novogodišnjoj noći.

"Pa će tako Dejan Petrović i big bend nastupiti u Reformatorskoj crkvi, najbolja basistkinja u Evropi, King Aglik, nastupiće u Radničkom domu, u Srpskom Narodnom Pozorištu zaista jako interesantan program, Let 3, najbolja ruska filharmonija iz Irkutske oblasti, di džej Nolah i mnogi drugi", kaže Milana Milovanov, portparolka "Fondacije 2021".

I pored toga što dnevnih žurki neće biti, ugostitelji očekuju veliki broj domaćih i stranih posetilaca, pa shodno tome, služiće se tradicionalna hrana i piće uz dobro poznato gostroprimstvo i ljubaznost naših ugostitelja.

"Mi se trudimo da pomognemo da Novi Sad bude prepoznat kao dobra destinacija za ovaj odmore, i u krajnjoj liniji ja uvek ponavljam da sve ono što se desi u Novom Sadu na kraju završava se u ugostiteljskim objektima i poslednji neki utisci upravo idu iz ugostiteljskih objekata i stvarno se trudimo da na svoj način doprinesemo promociji našeg grada", kaže Dragan Stanojević, Udruženјe ugostitelja Novog Sada.

Do dočeka je ostalo svega nekoliko dana, tako da se još uvek može isplanirati slavlje u jednom od novosadskih lokala ili u toplom domu, te dočekati ponoć u krugu najmilijih.


Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Doček srpske nove godine

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.