Green Love žurka za doček Nove godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2018, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Green Love žurka za doček Nove godine

I ove godine, Green Love festival pomerio je granice dobre zabave. Hiljade ljubitelja rejva pozdravilo je DJ Reiner Zonneveld-a i DJ Jay Lumen-a, a dokaz tome je đuskanje do ranih jutarnjih časova. 

Ilija Đoković i Marko Milosavljević uveli su rejvere u sjajnu žurku, a nešto kasnije svetski hitmejkeri DJ Zonneveld i DJ Lumen atmosferu su doveli do usijanja.

Jak bas i dinamičan ritam koji su neizostavni deo ovakvog tehno spektakla, zapalili su Spens, a savršenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << atmosferi doprinela je i spektakularna rasveta.

Ukoliko ste mislili da je to sve od tehna za ovu godinu, prevarili ste se. Tehno čarolija se nastavlja.

Green Love festival priprema još jednu žurku za sam doček Nove godine. GreeNYE 2019. koji će se održati 31. decembra na dva stejdža, u holovima Spensa okuplja dve najjače DJ ekipe. Tauten i Goya koji svojim posebnim zvukom, otvaraju sasvim drugačiju perspektivu, uz Andrew Meller-a, Sugar Lobby-a, Miloša Vujovića, kao i Runy-a, Branka Vukovića i Zlatnichi-a prave novi tehno univerzum u najluđoj noći.

Kralj sexy bitova i jedan od utemeljivača "underground house" scene, DJ Goya, u novogodišnjoj noći puštaće muziku koja tera na ples, te će tako napraviti pravu magiju u vazduhu.

Za dobru energiju na žurci, biće zadužen i Andrew Meller koji je svoj upad na globalnu DJ scenu obezbedio remixom numere britanske grupe "Underworld" - "Born slippy". Jedinstvenim pristupom vođen emocijom i raspoloženjem, njegova muzika ne potpada pod očekivanu,već može biti i žanrosvki različito tumačena.

DJ Zlatnichi još jedno je ime koje će se naći za miksetom 31. decembra i širiti "Zelenu ljubav" Spensom. DJ je kog su podržale svetske zvezde DJ scene a njegovi miksevi počinju da se pojavljuju kao stardard u setovima velikana kao što su Paco Osuna, Leon, Marco Carola, Stefano Noferini, na najvećim svjetskim festivalima poput Timewarp-a i Sonus-a.

Budite na vreme deo praznične tehno magije i uaznice potražite na bit.ly/GREENYE2019.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.