Endi Marej uz alkohol slavi kraj 2018: Kakvo s**nje od godine! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Dec.2018, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Endi Marej uz alkohol slavi kraj 2018: ''Kakvo s**nje od godine!'' (foto)

Najbolji britanski teniser je imao svojih razloga za ovakvu novogodišnju poruku...

Poslednji je dan 2018. godine, svi se polako pripremamo za večerašnji doček nove, 2019, a Endi Marej je to obeležio na način koji je privukao veliku pažnju širom sveta.

Znate da je Britanac propustio najveći deo prošle sezone zbog problema sa povredom, pa je sredinom godine nekadašnji svetski ''broj 1'' pao na 839. poziciju, a trenutno je 240. na ATP listi.

Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svih problema koji su ga zadesili, Marej jedva čeka kraj tekuće godine, a danas je odlučio da je isprati uz nekoliko flaša piva i drugih alokoholnih pića čime se pohvalio na Instagramu, uz poruku:

''Slavim kraj 2018. Kakvo je to bilo s**nje od godine'', napisao je Marej.

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Celebrating the end of 2018. What a shit year that was!

Објава коју дели Andy Murray (@andymurray) дана 31. Дец 2018. у 4:09 PST
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.