Izvor: Kragujevac.rs, 11.Jan.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček pravoslavne Nove godine obeležićemo koncertom na Trgu kod krsta

Kragujevčani će Novu godinu po Julijanskom kalendaru u Pešačkoj zoni dočekati uz zvuke legendarne rok grupe Kerber. Pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, a u organizaciji Doma omladine i Muzičkog centra, pripremljen je raznovrstan muzički program u kome će pored popularne niške grupe, na Trgu kod krsta, od 20.00 časova nastupiti Pinkove zvezdice.

Želelli smo da ovaj događaj bude tako koncipiran, da zadovolji ukus mlađih generacija, a verujem da će za njih to veče biti posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << interesantno, a takodje smo želeli da koncertom obradujemo i starije generacije, koje su se uželele dobrog zvuka, tj. rok muzike, izjavio je za sajt grada Miljan Bjeletić, član Gradskog veća za kulturu.

U uvodnom delu, od 20.00 časova, publici će se predstaviti pobednici muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice, koji će pevati poznate hitove domaćih i stranih autora pop i rok muzike, a u glavnom delu programa, nastupiće legendarna jugoslovenska rok grupa Kerber, koja će nas i uvesti u pravoslavnu Novu godinu. U ponoć nas sa zgrade Gradske uprave očekuje tradicionalni vatromet, a nešto kasnije prisutne će zabavljati di džejevi.

Želimo da ovu godinu započnemo u prazničnoj atmosferi, koja će se u takvom ambijentu i završiti, naveo je Bjeletić.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.