HAOS NA SRPSKU NOVU GODINU! Oćeš da te IZUBIJAM! Pljas - ŠAMARČINA! Ženski FAJT u Zadruzi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2018, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS NA SRPSKU NOVU GODINU! 'Oćeš da te IZUBIJAM! Pljas - ŠAMARČINA! Ženski FAJT u Zadruzi! (VIDEO)

Puče ko petarda!

Odnosi između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković se nikako ne smiruju. Posle poslednje ture Matorinog ljubomorisanja i divljanja, one su pokušale da razgovaraju tokom dočeka Srpske nove godine, ali je opet došlo do haosa, kada je Matora isprovocirala Sanju da je ošamari. Nastala je žučna svađa u spavaćoj sobi.

ŽALI SE LUNI: Kija je bacila oko na Filipa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << UMREĆU! Zaljubila se, a plaši se Slobine žene! (VIDEO)

- Treba da te izubijam ovde k'o konja? 'Oćeš još da me udaraš? Pi*ko jedna bezobrazna! - vikala je Matora na Sanju, a ona ju je terala od kreveta govoreći da ne želi da bude sa njom.

Matoru su zadrugari uskoro odvukli u njen krevet i govorili joj da se smiri i da se samo blamira i pravi sebi probleme.

UŽASNO UBISTVO JE OBELEŽILO! U Zadrugu ušla slavna pevačica - Slobodan će ZANEMETI!

- Šta, treba da me bije ovde? Neće niko da me bije! - ponavljala je besno Matora, koju niko nije mogao da smiri. Pogledajte kako su izgledali ovi dramatični trenuci:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TUČA U ZADRUZI Posvađale se ukućanke, jedna drugu izudarale, svi vrištali!

Izvor: Blic, 14.Jan.2018

U "Zadruzi" je jutros, oko dva ujutru došlo do fizičkog kontakta između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Njihova žučna rasprava kulminirala je tučom, a sada su definitivno stavile kraj na emotivnu vezu...Naime, Jovana Tomić je čitav dan pravila probleme Sanji zbog toga što je plavuša...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.