Već prodaju aranžmane za doček 2021?! Biser SRPSKOG TURIZMA odavno rasprodat za NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već prodaju aranžmane za doček 2021?! Biser SRPSKOG TURIZMA odavno rasprodat za NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

Broj turista sve veći iz godine u godinu

Sokobanja za predstojeće novogodišnje praznike očekuje veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva jer su sva mesta za doček Nove godine u hotelima i restoranima popunjena, a ubrzano se popunjavaju mesta u sobama i apartmanima, izjavio je direktor Turističke organizacije Sokobanje Ljubinko Milenković.

- Mesta za doček u hotelima i restoranima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << popunjena su još od marta i imamo informacije da se već odlično prodaje i doček 2021. godine. Popunjenost soba i apartmana za novogodišnje praznike za sada iznosi 83 odsto - rekao je Milenković.

Direktor Turističke organizacije Sokobanje je dodao da će Sokobanja do kraja godine imati rast broja turista od 25 do 30 odsto u odnosu na 2018. koja je inače takođe bila rekordna.

- U prošloj godini imali smo 101.000 gostiju, a ostvareno je 495.000 noćenja. Ove godine smo do kraja oktobra imali blizu 125.000 gostiju i skoro 600.000 noćenja - izjavio je Milenković.

Sokobanja prema njegovim rečima očekuje rast broja turista i u 2020. godini, posebno što će turistička ponuda tog mesta na proleće biti upotpunjena otvaranjem hotela "Sunce" i multifunkcionalne letnje pozornice "Vrelo".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.