Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2020, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVE POZNATE LIČNOSTI SU MORALE DA PEVAJU USLED SMRTNOG SLUČAJA U PORODICI: Sloba Radanović NIJE JEDINI!

Činjenica je da javne ličnosti moraju, hteli to ili ne, da dele svoj život sa javnošću, pa čak i u onim najtežim trenucima. Smrt članova porodice morali su da prežale “na nogama” i neretko na nastupima. Slobi Radanoviću, popularnom mladom pevaču, otac je preminuo na sam dan dočeka Nove godine, a iako mu je to The post OVE POZNATE LIČNOSTI SU MORALE DA PEVAJU USLED SMRTNOG SLUČAJA U PORODICI: Sloba Radanović NIJE JEDINI! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLOBINA ISPOVEST POSLE OČEVE SMRTI: Posle TRAGEDIJE koja ga je ZAVILA U CRNO, pevač ima SAMO JEDNU ŽELJU!

Izvor: Scandal.rs, 03.Jan.2020, 16:06

Poslednjeg dana u 2019. godini pevaču Slobi Radanoviću preminuo je otac Dušan i u crno zavio celu porodicu. Sloba je te večeri morao još i da nastupa za doček Nove godine, a juče je bila sahrana. Samo nekoliko dana pre nego što mu je otac preminuo, Radanović je otvorio dušu i priznao da bi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.