Izvor: Soko-zabava.info, 09.Nov.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuda za Novu godinu 2019? Najiritantnije pitanje za koje vam dajemo odgovor

Doček Nove godine prilika je da otputujete na neku od dugo željenih destinacija. Za tada se posebno izdvaja novac, štedi dosta unapred ili se uplaćuju ranije putovanja uz specijalno snižene cene, gratis aranžmane i druge popuste. To je prilika da se ispune mnoge želje, kako sopstvene, tako i želje supružnika, dece i drugih dragih osoba.

Željena destinacija za doček Nove godine može da bude kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. Dalje u tekstu navodimo neke >> Pročitaj celu vest na sajtu Soko-zabava.info << od atraktivnih odredišta u Srbiji, na kome možete provesti naluđu noć u godini. Razloga za doček u našoj zemlji je mnogo – od toga da štedite vreme putovanja, možete da birate autobuski ili prevoz autom, ne morate da rezervišete aranžmanie mesecima unapred i osećaćete se kao kod kuće. Ako želite da doček Nove godine u Beogradu ili drugom gradu izostane ove godine, tu su drugi načini proslave. Planine su upravo naše blago koje obavezno treba posetiti posebno za novogodišnje praznike.

Kopaonik je naša popularna planina, na jugozapadu zemlje, koja nudi za novogodišnje praznike različite sportske i zabavne aktivnosti. Od fenomenalnih staza za skijanje i sankanje, prestižnih hotela luksuznih usluga, većeg broja restorana do igraonica i aktivnosti za najmlađe. Novogodišnje veče prate organizovani restoranski dočeci, najčešće sa više uzastopnih večeri provoda u aranžmanu. Mogućnosti za druge sportske aktivnosti u zatvorenim halama i dvoranama, pored skijanja, takođe su rasprostranjene na Kopaoniku. Rezervacije po povoljnijim cenama su dostupne u ranim periodima godine.

Zlatibor je izuzetno popularna i atraktivna lokacija za doček Nove godine u našoj zemlji. Posećena je od strane kako domaćih, tako i inostranih turista, koji nose neverovatne utiske. Veliki smeštajni kapaciteti udaljeniji ili bliži centru, dostupnost relaksacionih usluga, sportske, muzičke i brojne druge manifestacije, ono su što daju Zlatiboru visoko mesto u pogledu ponude za novogodišnju noć, ali i višednevne aranžmane.

U blizini planine nalazi se i turistička atrakcija Mokra Gora, Stopića pećina i etno selo Sirogojno, što pokazuje da možete da posetite više znamenitosti u okruženju. Proslava Nove godine organizuje se na Kraljevom trgu pored jezera, i čini je niz koncerata različitih muzičkih žanrova.

Planina Goč nudi sve atraktivnije ponude za doček Nove godine, i poslednjih nekoliko godina izdvaja se među već dominantnijim planinskim predelima. Ponude za novogodišnju proslavu karakteriše nekoliko noćenja u hotelskim ili privatnim smeštajem, sa izuzetno povoljnim cenama, uz odličan užitak.

Formirane su moderne skijaške staze, oblasti za sankanje, pešačke regije i ambijenti za provod. U slučaju nedostatka snega na ovom planinskom masivu za novogodišnje praznike, doček je obogaćen brojnim zabavnim programom i aktivnostima za sve uzraste. U blizini je i Vrnjačka Banja, što znači da može da se realizuje i poseta ovom atraktivnom centru zdravlja, kulture i relaksacije.

Ukoliko niste sigurni da li želite da putujete za Novu godinu, ili ne možete da odložite poslovne obaveze ni u najluđoj noći – ne brinite, je za doček Nove godine Beograd je uvek spreman, pa čak i u poslednjem trenutku da odlučite da u prestonici ispratite staru godinu. Okićena posebnim stilom, Knez Mihailova ulica predivna je za praznike. Preko puta posetite Kalemegdan tokom dana, a onda u večernjim satima prošetajte do Trga Republike i poslušajte bar nekoliko omiljenih hitova. Ako vidite da vam prija doček Nove godine u Beogradu, produžite nakon koncerata do nekog kluba, kafane ili drugog objekta gde možete uživati u muzici dalje, učestvovati u karaokama, maskenbalima ili drugim načinima organizovane novogodišnje žurke.

Naše planine daju odlične mogućnosti za ispraćanje stare godine, na način koji odgovara svakom posetiocu – zimske čarolije na snegu, rekreaciju i relaksaciju, a sve to uz noćni provod. Ukoliko već niste u mogućnosti da odete na dan ili nekoliko dana u neki od ovih turističkih centara, odličan provod možete imati i u našem glavnom gradu, jer je Beograd za doček Nove godine pun spektakularnih zanimacija.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.