Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2020, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana na Kopaoniku priredila spektakl za pamćenje

Najglamurozniji doček nove 2020. godine svakako je bio u hotelu “Grand” na Kopaoniku gde je Dragana Mirković priredila spektakl za pamćenje. Za nastup folk carice karte su planule nedeljama unapred tako da je sala bila ispunjena do poslednjeg mesta, a posetioci koji su imali sreću da se nađu na nastupu već od prvih taktova su The post Dragana na Kopaoniku priredila spektakl za pamćenje appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ildi Šaulić ćerka Ema pomogla u odbrojavanju

Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2020

Ilda Šaulić novu 2020. dočekala je radno na Kopaoniku u hotelu “Angella” a uz nju su bili suprug Bojan i ćerka Ema koja je mami pomogla u odbrojavanju u ponoć. Mala Ema je tokom večeri bila najveselija, sve vreme igrajući i pevajući ispred bine, a kada je došlo vreme za odbrojavanje preuzela...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.