Ovo je SIN Dina Merlina! Mnogo liči na svog oca i evo čime se bavi...

Izvor: Prva.rs, 19.Sep.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je SIN Dina Merlina! Mnogo liči na svog oca i evo čime se bavi...

Međutim, znamo da Dino sa suprugom Amelom ima ćerku Naidu i sina Hamzu, koji se mnogo razlikuju, što sam otac priznaje.
Hamza Dervišhalidović ima 26 godina, školovao se u Berlinu, a u Istanbulu je studirao menadžment i političke nauke. 
Iako ga nema ispred kamera i fotoaprata, Hamza je među timom ljudi koji učestvuje u svim projektima koji se tiču njegovog oca. Ono što je svakako interesantno je i to koliko liči na svog oca iz mlađih dana.

Dino je svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ponosan na svoju decu a za ćerku je oduvek isticao kako je mnogo skromna za razliku od sina koji je od malena imao liste narudžbina za oca.
"Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: 'Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući'", ispričao je Dino u jednom intervjuu iako je bilo poznato da on ne voli mnogo da otkriva o svojoj porodici.

"Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina", istakao je svojevremeno popularni pevač.

Izvor: Blic

Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.