NJEGA DO SADA NISMO IMALI PRILIKE DA VIDIMO: OVO je sin Dina Merlina, a nećete verovati čime se BAVI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEGA DO SADA NISMO IMALI PRILIKE DA VIDIMO: OVO je sin Dina Merlina, a nećete verovati čime se BAVI!

Mlad, pametan i ambiciozan čovek!

Kruna ljubavi Lejle i Dina Dervišhalidovića, poznatijeg kao Dina Merlina, su ćerka Naida (32) i sin Hamza (26), koji su izrasli u ambiciozne i pametne mlade ljude, čiji je fokus na građenju samostalnih poslovnih uspeha.

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlinofficial) on Jul 24, 2019 at 11:58am PDT

Nisu deo estradnog sveta i tome ni ne teže, pa se njihove fotografije sa javnih dešavanja gotovo uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne mogu pronaći.

Naida Dervišhalidović okrenuta je informatičkim naukama i internacionalnoj karijeri, a može da se pohvali i završenim postdiplomskim studijama na Oksfordu u Velikoj Britaniji.

Dino Merlin retko govori o svojoj deci i njihovim uspesima za medije, ali jednom prilikom istakao je da Naidu ne zanimaju materijalne stvari, te da je prizemna i vredna devojka.

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve - od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život, pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući". Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni pevač u intervjuu za hrvatsko izdanje lista "Glorija".

VRELE BEZ SILIKONA! Pogledajte NAJS*KSI naslovne stranice 90ih! Ceca i Vesna Zmijanac POKIDALE (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.