Izvor: Blic, 31.Jul.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMEMORACIJA IGORU BULATU Porodica neutešna, Dino Merlin ne može da ZAUSTAVI SUZE, voditeljka Rada Đurić: "Pusti nas samo trenutak da smislimo kako da sećanje na tebe bude lako"

Danas se u Galeriji Radio-televizije Srbije održava komemoracija Igoru Bulatu, novinaru i uredniku RTS-a koji je u 48. godini izgubio bitku sa opakom bolešću. Komemoraciji prisustvuju brojni članovi porodice, prijatelji i kolege pokojnog Igora, a među prvima su došli njegov rođeni brat, pevač Marko Bulat, sa suprugom, kao i Igorova supruga Dada i naslednici Milica i Bogdan.
Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kad jednom duša moja odleti od tela" POTRESNA KOMEMORACIJA IGORU BULATU: Suze teku, a njegova pesma se ori! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019

Muk ispred zgrade RTS-a, mnogi su došli da odaju počast kolegi, prijatelju Igoru Bulatu...Komemoracija povodom smrti novinara Igora Bulata počela je danas u 11 sati u u Galeriji Radio-televizije Srbije u Takovskoj 10...Porodica i prijatelji ispraćaju ga uz pesmu Dina Merlina "Ptica bijela". Pevač...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Održana komemoracija preminulom novinaru RTS-a Igoru Bulatu

Izvor: B92, 31.Jul.2019

Beograd -- Komemoracija novinaru i uredniku u Radio-televiziji Srbije Igoru Bulatu (47) održana je danas u Galeriji RTS-a...Komemoraciji su prisustvovali članovi porodice, kolege i prijatelji, a govor je održala voditeljka "Beogradske hronike" Rada Đurić...Đurić je istakla da je sa njim bilo lako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.