Izvor: Blic, 30.Mar.2020, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvrdili su da Anabela PEVA ZA 300 EVRA! Menadžer konačno otkrio koliko, u dinar, Luna i njena mama zapravo ZARAĐUJU PO NASTUPU I - KO BI REKAO!

Od kako se Anabela Atijas pridružila Luni i Gagiju Đoganiju u „Zadruzi“ danima se pojavljuju priče kako je novac glavni motiv ulaska za njihovu porodicu. Luna je jednom prilikom izjavila da je dužna 25.000 evra napolju, ali nije precizirla za šta. Anabela sa druge strane tvrdi da je pre rijalitija nastupala punom parom i zarađivala novac. Kako bismo potvrdili ove navode, pozvali smo Anabelinog menadžera, Saška Saleta, koji joj uglavnom ugovara nastupe po Makedoniji.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OGLASIO SE LUNIN MENADŽER: Pričalo se da ona nastupa za siću, a evo ŠTA je prava ISTINA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020

Nije hteo da ćuti....Od kako se Anabela Atijas pridružila Luni i Gagiju Đoganiju u "Zadruzi" danima se pojavljuju priče kako je novac glavni motiv ulaska za njihovu porodicu...Luna je jednom prilikom izjavila da je dužna 25.000 evra napolju, ali nije precizirla za šta. Anabela sa druge strane...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.