Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2020, 10:05

LUDI TIKET (-), nedelja, 226.581 dinar: Kad pogodiš kvotu 28 na jednom paru, i obore te golovi u Turkmenistanu

Odličan tiket oboren zbog samo jednog para

Odličan ludi tiket i pad za samo jedan par, zbog čega nije bilo velikog dobitka od 226.581 dinar. Mozzartov igrač sastavio je četiri fantastična para sa ukupnom kvotom 2.221 na uplaćenih 100 dinara, uspeo da zaokruži i kvotu 28 na utakmici Neman - Ruh, gde je prošla igra 6+, ali su ga oborilli golovi u Turkmenistanu.

On je na meču Energetik - Šagadam gađao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 4+, ali je meč završen minimlanim slavljem gostiju. Ipak, zahvaljujući bonusu NAPLATI PROMAŠAJ, Mozzartov igrač je osvojio dobitak od 500 dinara ili pet puta od od vrednosti uplate.

Ukupan dobitak na ovom tiketu bio je uvećan za dva procenta, zahvaljujući MOZZART BONUSU.

Foto: mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET, nedelja, 19.204 dinara: Golovi u prvom, dobitna kombinacija!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2020

Naplaćen odličan tiket u Kikindi..Pet parova sa istim tipom 1ug 2+ (dva i više golova u prvom poluvremenu) i svi zaokruženi! Mozzartov igrač, koji je svoj tiket odigrao na uplatnom mestu Kikinda 3, zaokružio je ukupnu kvotu 256 i na uplaćenih 70 osvojio 19.204 dinara...On je odigrao tri para simulacija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.