Devil May Cry 5 ULE: Kupite igru i dobijate kožni kaput, a cena...

Izvor: B92, 23.Okt.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devil May Cry 5 ULE: Kupite igru i dobijate kožni kaput, a cena...

Poslednjih par godina smo navikli na sumanute edicije raznih novih igara, koje po nekim basnoslovnim cenama donose raznorazne džidžamidže, kako bi se izvukao koji dinar više od onih najzagriženijih fanova.

Ipak, koliko god da nas neka igra iznenadi nekom svojim “specijalnom” edicijom, uvek se iznova i iznova pojave novi naslovi sa još luđim dodacima, koje prate odgovarajuće lude cene.

Ovoga puta nam stiže vest o Devil May Cry 5 “Ultra Limited Edition”, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji donosi pravi pravcati Danteov kaput, od prave kože, koji možete naravno nositi kao normalnu odeću, prenosi Play.

Ukoliko je baš to ono što želite, onda ćete morati i da pripremite količinu novca dovoljnu da kupite neki dobar auto, jer cena ove edicije iznosi 8000 dolara!

Tu je i nešto jeftinija verzija ove edicije, koja košta oko 7500 dolara i donosi jaknu koju nosi drugi protagonista petice, Nero.

Obe varijante možete videti ispod, a naravno, po ovako preskupoj ceni uz igru i mantile dolaze i sve one ostale “standardne” stvari koje dolaze sa drugim edicijama.

Koliko tačno ovih limitiranih izdanja postoji, ne znamo, ali ne sumnjamo da negde u svetu ima bogataša koji se lože na DMC i koji će sa lakoćom “pljunuti” 8000 dolara da bi se štetali u Dantevom kaputu. Devil May Cry 5 nam stiže 8. marta naredne godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.