UPOZNAJTE FRENKI! Uvek spremna za ludovanje, pokretač akcije u ludilu devojačke večeri - Iliana Glazer

Izvor: Prva.rs, 20.Jun.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZNAJTE FRENKI! Uvek spremna za ludovanje, pokretač akcije u ludilu devojačke večeri - Iliana Glazer

Međutim, ono što će glavne junakinje filmskog letnjeg hita LUDILO DEVOJAČKE VEČERI proživeti izlazi iz svaih okvira onoga što bismo možda želeli da se dogodi i nama.
Komedija LUDILO DEVOJAČKE VEČERI u kojoj su glavne uloge ostvarile Skarlet Johanson i Zoe Kravic u domaće bisokope stiže ovog juna.
Frenki, uvek spremna za borbu. Idejni tvorac svih ludorija, glavni krivac za prisustvo stripera. Žena sa najviše košulja. Fantastičnu petorku uz nju čine i Bler, Alis, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Džes i Pipa.
Skarlet i Zoe su u glavnim ulogama u filmu LUDILO DEVOJAČKE VEČERI, a u filmu se pojavljuju Kejt Makinon, Džilijan Bel i Ilana Glazer, a režiju potpisuje Lucia Anielo kojoj je ovo prvi rediteljski poduhvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. Kao specijalni gosti pojavljuju se Rajan Kuper i Demi Mur.

Komedija LUDILO DEVOJAČKE VEČERI u kojoj je pet najboljih drugarica odlučilo da provede ludi vikend u Majamiju u domaće bisokope stiže 22 juna.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=RNFUIKwYk1E
Fotografije: https://we.tl/42Ia3BBke2
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.