Predstava  Dar o dečaku Kosti koji je poseban i drugačij - koji ima dar

Izvor: Prva.rs, 07.Nov.2018, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava "Dar" o dečaku Kosti koji je poseban i drugačij - koji ima dar

Miloš Đorđević, glumac u stalnom angažmanu Narodnog pozorišta u Beogradu, po prvi put potpisuje profesionalnu režiju i dobija nagradu “Miroslav Belović” za najbolju režiju upravo u ovoj predstavi.
Komad DAR prikazuje dečaka Kostu i njegovu porodicu od njegovog rođenja do puberteta. To je priča o ljubavi, različitostima i prihvatanju sebe i drugih. Kosta je poseban i drugačiji. On ima dar. Naučiće svoju porodicu da ponovo voli, okupiće ih i vratiti pravim vrednostima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sve nas podsetiti na smisao našeg postojanja na svetu. Kroz predstavu, na nesvakidašnji, duhovit i dirljiv način publika će moći da se podseti da treba malo usporiti u životu i gledati u one do kojih nam je stalo, kao i da je tr4enutak ono što čini život lepšim, i da ga ne treba propuštati.
Predstava se igra 13.novembra 2018 u 17h u Akademiji 28.
Igraju: Stojan Đorđević, Milena Đorđević, Milan Kovačević, Maja Ranđić, Boba Latinović, Jelena Ćuruvija

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.