BESPLATNI LEKARSKI PREGLEDI: Zašto svi idu na Festival zdravlja

Izvor: NaDlanu.com, 24.Sep.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESPLATNI LEKARSKI PREGLEDI: Zašto svi idu na Festival zdravlja

Manifestacija koja afirmiše zdravlje i zdrave stilove života održava se danas i sutra od 10,00 do 20,00 sati u Domu omladine.

Danas je otvoren dvodnevni jesenji “Lili apoteke” Festival zdravlja Beograd 2015 na kojem posetioci mogu da posete više od 80 štandova izlagača i upoznaju se s uslugama i proizvodima koji doprinose unapređenju zdravlja.

Na festivalu koji se održava pod sloganom “učinite danas nešto dobro za svoje zdravlje” posetioci će biti u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << prilici da se konsultuju s lekarima iz domova zdravlja i privatnih klinika, kao i da dobiju informacije o ponudi banjskih i velnes centara i probaju proizvode napravljen od lekovitih biljaka.

Na nekim štandovima biće moguće proveriti opšte zdravstveno stanje, izmeriti pritisak i nivo šećera u krvi. Ulaz na festival zdravlja je besplatan, a izlagači su pripremili mnogo poklona za posetioce.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.