Sto najvećih kompanija u Srbiji ostvaruje prihod 22 milijarde €

Izvor: B92, 13.Feb.2019, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sto najvećih kompanija u Srbiji ostvaruje prihod 22 milijarde €

Beograd -- U Privrednoj komori Srbije predstavljen je projekat "100 najvećih" čiji je cilj promovisanje najuspešnijih primera poslovanja za male kompanije.

Direktorka projekta, čiji je slogan " množimo prilike, delimo uspehe", Ana Knežević naglasila je da su umrežavanje, promocija i edukacija faktori koji odlučuju ne samo o uspehu već i o opstanku kompanija u Srbiji.

Projekat "100 najvećih" će kroz aktivnu kampanju, istraživanja, skupove i panel diskusije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u narednih 100 dana pokušati da obezbedi podršku privrednicima Srbije i regiona, najavljeno je danas.

Prema podacima sto najvećih kompanija u Srbiji ostvaruje prihod od 22 milijarde evra, dok je u Sloveniji taj iznos 29 milijardi a u Hrvatskoj 24 milijarde evra, saopšteno je danas.

Partner projekta "100 najvećih" je ADDICO banka čiji je predsednik izvršnog odbora Vojislav Lazarević potpisao danas ugovor o parnerstvu.

Prema planovima u okviru projekta "100 najvećih" biće objavljena i publikacija, kao i digitalni pečat za kompanije koji se nadju na listi najboljih u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Delimo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PROJEKAT “100 NAJVEĆIH”: Da svi budu najbolji

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2019, 08:53

Regionalni projekat “100 najvećih”, u koji može 1.168 naših firmi počinje i u Srbiji. Čak šest državnih preduzeća među 10 najuspešnijih KRITERIJUME najuspešnijih kompanija, one koje propisuje projekat “100 najvećih” u Srbiji ispunjava 1.168 preduzeća. Oni zapošljavaju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.