Delimo dva čena belog luka! Željko Joksimović OTVORENO o finansijskoj situaciji u kojoj se nalazi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2018, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delimo dva čena belog luka!" Željko Joksimović OTVORENO o finansijskoj situaciji u kojoj se nalazi!

Problemi sa novcem!

Željko Joksimović je jedan od najuspešnijih pevača kod nas, ali uspeh košta i on je gostujući u jednoj emisiji otvoreno govorio o finansijama.

U našem društvu se ne cene ljudi koji dobro zarađuju i novac se vrlo često smatra prljavim.

-  Trenutno kod nas u državi nije vrlina zaraditi. Čim neko nešto zaradi, to se ne smatra vrlinom. Kako možete da zamerite nekom preduzetniku, kompozitoru ili bilo kojoj individui na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svetu koja radi 15 sati dnevno, ako zarađuje? Pusti ga da zaradi, jer on radi čovek. Ne, kod nas to nije vrlina. Kod nas je to početak ili granica gde počinje lopovluk, a prestaje sve ostalo - rekao je Joksimović.

Inače, on je govorio i o tome kako njegov posao zahteva puno ulaganja i zbog toga ima velike troškove.

- Ali Jovana i ja smo na kraju svakog meseca jedan par koji smo jako blizu toga da delimo dva čena belog luka. Toliko radimo, ali isto tako imamo velike troškove. Nije greh raditi, ali isto tako ni dati za sve te troškove. Savetujem ćerku da zarađuje i troši, a ne samo da troši. Uvek joj govorim da se snađe kako da zaradi da bi imala da troši - zaključio je pevač.

UŽAS! Srpska pevačica umalo POGINULA - saznajemo šta se dogodilo! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.