[DELIMO KALENDARE] Prince Aviation poklanja 10 stonih i zidnih kalendara sa motivima poslovne avijacije

Izvor: TangoSix.rs, 30.Dec.2021, 12:53

[DELIMO KALENDARE] Prince Aviation poklanja 10 stonih i zidnih kalendara sa motivima poslovne avijacije

Decembar je mesec kada čitaocima Tango Six portala predstavljamo kalendare jedinica RV i PVO i civilnih vazduhoplovnih kompanija za narednu godinu i ono bitnije – delimo ih putem, često lucidnih, nadmetanja u komentarima.
Danas biramo dobitnike za prva dva kalendara (101. i 241. eskadrile) koja ćemo pokloniti ovog decembra.
Naravno, ni jedno novogodišnje deljenje kalendara sa vazduhoplovnom tematikom ne može proći bez najstarijeg domaćeg biz-jet operatera kompanije Prince >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << Aviation.
Pod vođostvom izvršnog direktora Vladimira Jovanovića, Prince svake godine pomeri po jednu granicu predstavljanja svoje flote, zaposlenih i interesantnih lokacija na koje lete. Arhiva fotografija sa kojom raspolaže je zavidna a trud do kojeg se ide da se obave, pre svega vazduh-vazduh, foto-sešni je za svaku pohvalu.
Tradicionalno, vazduh-vazduh fotografije su najbrojnije / Foto: Petar Vojinović, Tango Six Tango Six je detaljnije ispričao priču planiranja i izvođenja slikanja u vazduhu za ovogodišnji Princov kalendar.
Kalendar ove godine krase fotografije Dušana Atlagića, Igora Salingera, Dimitrija Ostojića, Predraga Vučkovića i prvi put Luke Filipovića.
Ljubaznošću Prince Aviationa, ove godine delimo 10 zidnih i 10 stonih kalendara (jedna osoba dobija oba formata) srećnim učesnicima naše nagradne igre koji će biti u mogućnosti da podignu svoju nagradu lično u prostorijama kompanije na Novom Beogradu.
Kalendar možete dobiti ako ostavite komentar (uz ostavljanje pravog mejla) na sajtu (dakle nikako ne na Tango Six društvenim mrežama) koji će biti odgovor na pitanje:
Koji su aduti letenja poslovnim mlaznjacima sa operaterima kao što je Prince Aviation u odnosu na putničke avione i redovne avio-kompanije?
The post [DELIMO KALENDARE] Prince Aviation poklanja 10 stonih i zidnih kalendara sa motivima poslovne avijacije appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.