Izvor: RTS, 26.Nov.2021, 07:48

Srbija protiv Austrije započinje nastup na Dejvis kupu

Teniska reprezentacija Srbije započinje takmičenje u završnici Dejvis kupa, a prvi protivnik je selekcija Austrije. Prvi meč na programu je od 16.00 časova.
Srbiju na početku završnice Dejvis kupa očekuje susret u Inzbruku sa domaćinom Austrijom.

"Nakon pet dana boravka u Inzbruku i završenih priprema, konačno smo spremni da igramo protiv Austrije. Momci >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su motivisani, sjajno su trenirali, željni su igre. Odlučićemo ko će da igra. Najvažnije je da su u dobroj formi, da mogu da pruže maksimum", rekao je selektor Viktor Troicki
Reprezentaciju predvodi najbolji teniser sveta Novak Đoković. 
"Novak nam se pridružio poslednji, ali trenirao je u odličnim uslovima, sjajno je igrao. Motivisan je kao i uvek kada igra za reprezentaciju, možda čak i više nego obično. Očekujemo od njega da nam pomogne i donese Srbiji željene bodove", zaključio je Troicki.
Drugi protivnik u grupi biće selekcija Nemačke u subotu.
U četvrtfinale će se plasirati pobednici šest grupa, kao i dve najbolje drugoplasirane ekipe. 
Pogledaj vesti o: Tenis,   Viktor Troicki

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović, Đoković i dubl - maksimalna pobeda Srbije nad Austrijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2021

Dejvis kup reprezentacija Srbije savladala je Austriju u prvom meču Završnog turnira u Inzbruku sa maksimalnih 3-0 u pobedama. "Orlovi" su obezbedili trijumf već nakon singl mečeva, pošto je prvo Dušan Lajović teškom mukom slomio otpor Džeralda Melcera (7:6 (7-5), 3:6, 7:5), a onda je i Novak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.